Zoeken naar planner

 
planner
Bullet Journal Leuchtturm1917 notitieboek berry.
Een planner met afspraken. Boeken die je dit jaar gelezen hebt. Tv-series die je nog wilt bekijken. Wat heb je nodig om een Bullet Journal te starten? Eigenlijk alleen een mooi notitieboekje uiteraard uit de geweldige webshop van My Lovely Notebook en een pen. Een kind kan de was doen. Zoals je ziet heb ik wel nog een aantal andere frutsels in mijn Bullet Journal geplakt. Dat maakt het net iets leuker en vrolijker om er mee te werken. Als jij niet zo van al die tierelantijntjes houdt, is dat natuurlijk niet nodig. Het fijnste is om een notitieboek met gestippeld papier te gebruiken zoals de notitieboeken van Nuuna. Wat is belangrijk om het overzicht te bewaren? Index: Zorg ervoor dat je op de eerste pagina start met een index. Zoals je ziet heb ik hier nog niet erg veel staan, omdat ik pas gestart ben met mijn Bullet Journal. Naarmate je deze langer gebruikt, noteerje dus steeds meer onderwerpen en paginanummers. Daarom is het ook handig om de paginas te nummeren. Dit doe ik zelf onderaan in de hoek, net als in een boek. Keys: Dit is enorm handig.
Planner kopen? Alle Planners online bol.com.
De Enige Echte Super Family Planner 2021. Kalender met stickers en tips voor ouders en kids. Periodieke indeling: Maand. De Enige Echte Super Family Planner 2021, de nieuwe naam van De Enige Echte Family Survival Planner, Meer. Voor 2359: besteld, morgen in huis.
bol.com Mascha Planner.
Vandaag 01-07-2020 de nieuwe planner binnengekregen met de neon spetters. Dit is mijn derde planner en vind ze allemaal heerlijk om te gebruiken maar ik merkte bij deze enkele fouten bij de bladzijdes, in het begin van de planner heb je de maanden en daar zat bij mij 2 keer een weekplanning tussen en dan maar een halve week.

Contacteer ons