Bespaar op brandstofkosten met de Tinq tankpas!


Categories :

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar manieren om geld te besparen en uw bedrijf efficiënter te maken. Een van de kostenposten waar u waarschijnlijk mee te maken heeft, is brandstof. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op brandstof, waaronder het gebruik van een tankpas. In dit artikel gaan we dieper in op de Tinq tankpas en hoe deze kan helpen bij het besparen van kosten.

Wat is de Tinq tankpas?

De Tinq tankpas is een tankpas die wordt uitgegeven door Tinq, een Nederlandse keten van onbemande tankstations. Met de Tinq tankpas kunnen ondernemers hun brandstofkosten beheren en besparen op hun uitgaven.

Hoe werkt het?

Met de Tinq tankpas kunt u bij alle Tinq-tankstations in Nederland terecht voor brandstof. U kunt kiezen uit Euro 95, Diesel en LPG. Daarnaast biedt de pas ook toegang tot wasstraten en andere diensten bij geselecteerde locaties.

Het gebruik van de Tinq tankpas biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Zo ontvangt u korting op de pompprijs bij alle Tinq-tankstations in Nederland. Door deze korting kan uw bedrijf flink besparen op brandstofkosten.

Daarnaast is het mogelijk om met de Tinq tankpas een limiet in te stellen voor het aantal liters dat per dag of week kan worden getankt. Dit helpt bij het beheren van uw budget en voorkomt dat werknemers te veel uitgeven aan brandstof.

Tot slot biedt de Tinq tankpas ook de mogelijkheid om online transacties te bekijken en te beheren. Hierdoor kunt u eenvoudig uw uitgaven bijhouden en uw administratie op orde houden.

Conclusie

De Tinq tankpas is een handige tool voor ondernemers die willen besparen op brandstofkosten. Door de korting op de pompprijs en het instellen van limieten, kan uw bedrijf flink besparen op brandstofuitgaven. Daarnaast biedt de online beheertool ook handige functies voor het bijhouden van uw administratie. Overweegt u om een tankpas te gebruiken? Dan is de Tinq tankpas zeker het overwegen waard!

Wilt u als ondernemer besparen op brandstofkosten en uw uitgaven beter beheren? Overweeg dan de Tinq tankpas! Met deze pas ontvangt u korting op de pompprijs bij alle Tinq-tankstations in Nederland en kunt u limieten instellen voor het aantal liters dat per dag of week kan worden getankt. Bovendien biedt de online beheertool handige functies voor het bijhouden van uw administratie. Bespaar geld en tijd met de Tinq tankpas, vraag vandaag nog uw pas aan via onze website!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *